Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.

Beoordelingen

9,5 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
9,8
Comfort
9,5
Locatie accommodatie
9,5
Faciliteiten
9,3
Personeel
9,8
Waar voor uw geld
9,2
Beoordelingen
    Dirk
    be
    10
    1 augustus 2017
    unieke ontvangst uniek verblijf
    Maike Smelter
    nl
    10
    19 juli 2017
    Top
    Ik zou het niet weten
    Gastvriendelijkheid
    DD01
    nl
    7,1
    25 juni 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Frans
    be
    8,3
    17 juni 2017
    Goed maar met een aantal minieme tekortkomingen.
    Nogal lawaaierig. Kamer aan de straatkant. Tamelijk luidruchtig van aanpalende kamer. Er is geen permanente receptie. Basic ontbijt aan de overkant v h hotel in een café.
    De ontvangst door de eigenares. Netheid van de kamer
    Eileenswanderlust
    be
    10
    28 mei 2017
    Top top top!!!
    Niets negatief te zeggen
    Onthaal boven verwachting! Heel mooie kamer! Alles netjes. Goede ligging tussen station en haven. Parking op 5min wandelen voor drie euro per dag. Top top top! Een aanrader
    Arend-Jan
    nl
    9,6
    14 september 2016
    Het ontbijt wat je aan de overkant van het hotel moest halen, niet dat ik er een stukje voor moest lopen, maar meer wat je er kreeg.. Waren toch allemaal teveel zoete dingen naar mijn mening.. Terwijl ze eigenlijk zo'n mooie en nette ruimte zelf hebben.. Misschien iets voor in de toekomst om het in het hotel zelf aan te bieden..
    De vriendelijkheid van de twee gastvrouwen (moeder en dochter).. En de kamers waren super schoon en opgeruimd, daar word je blij van.. De stad zelf stelt niet zo veel voor, een echte Italiaanse havenstad naar mijn mening.. Maar je bent met de trein zo in Cinque Terre, en het station is vlakbij (circa 10 min lopen).. Dus een ideale uitvalsbasis voor je trip naar Cinque Terre!!
    Johan
    be
    9,2
    16 juli 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    miguel
    be
    9,6
    23 juni 2016
    Zeer vriendelijk onthaal, veel nuttige info voor uitstappen. Ideale locatie.
Sluiten